divendres, 18 de juny del 2010

GASTRONOMIA: 17 restaurants participen a la campanya "fideus a la cassola"

   Durant tot el mes de juny, disset restaurants de Tossa, que formen part del col·lectiu que potencia la Cuina Tradicional Tossenca, enceten una nova campanya gastronòmica que vol posar a l’abast de totes les  persones que visiten la població un plat que, des de sempre, ha estat present a totes les llars. Es tracta dels fideus a la cassola. Els restaurants que s’han adherit a la campanya inclouen en les seves cartes diverses maneres de cuinar els fideus, tantes com diferents ingredients es poden utilitzar. Algunes de les opcions que s’ofereixenn són, entre d’altres: fideus a la cassola amb llobregant; fideus a la cassola amb sípia, pèsols i cloïsses; cassola de fideus amb peix de roca a l’estil de Tossa; cassola de fideus amb llamàntol i baralla de nècores; cassola de fideus negres; fideus al vi negre; fideus amb rap i marisc o fideus amb aranya de la recepta de l’àvia. Els restaurants que participen en aquesta primera edició de la campanya són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Club Aire Libre, El Petit de Can Carlus, El Portal, L’Ajustada, Madrugada, Nàutic Can Pini, Rem Vell, Sa Muralla, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia, Víctor i Victòria.

ELS VIDEOS DE TV TOSSA

Los vídeos de tvtossa en Dailymotion